3398 8780

nickmoore design

Private Courtyard 

This project initially began out the front with a view to creating an entry statement along with extra off street parking. However further discussions revealed that with two older teenagers living at home the desire was to reclaim somewhere private for the adults. 

 

On a tight block, the only available space was an uninviting strip of concrete in the rear overlooked by neighbours above so the challenge was to soften this area, maximize the sense of space and provide screening from above.  The end result was achieved through a combination of raised beds, natural materials and earthy colours throughout as well as three well-placed mirrors integrated into future planting. Budget for this area was under $20K

 

3398 8780
© 2012 Nick Moore Design. All Rights Reserved.
Web Design Brisbane by iFactory Landscape Design Brisbane